Наукове стажування для аграріїв у Кракові (Сільськогосподарський університеті ім. Гуго Коллонтая). 12 жовтня 2020 р. - 30 березня 2021 р. | IIASC
Головна » Без категорії » Наукове стажування для аграріїв у Кракові (Сільськогосподарський університеті ім. Гуго Коллонтая). 12 жовтня 2020 р. – 30 березня 2021 р.

Наукове стажування для аграріїв у Кракові (Сільськогосподарський університеті ім. Гуго Коллонтая). 12 жовтня 2020 р. – 30 березня 2021 р.

У період з  12.10.2020 р. до 30.03.2021 р. Сільськогосподарський університеті ім. Гуго Коллонтая  (UR) у м. Краків, Польща у співпраці із польсько-українською фундацією  “Інститут Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці” (IIASC) провели наукове стажування «Інновації у вищій аграрній освіті та сталий розвиток сільського господарства Польщі та України». У програмі взяло участь 53 представники Поліського національного університету (м. Житомир, Україна).

Наукове стажування «Інновації у вищій аграрній освіті та сталий розвиток сільського господарства Польщі та України» проводилося через онлайн-платформу zoom.us. та передбачало – 180 год (6 кредитів ECTS) аудиторних занять та самостійної роботи.

В рамках стажування був проведений круглий стіл між представниками Поліського національного університету та Сільськогосподарський університеті ім. Гуго Коллонтая, а також навчальні лекції та консультації з міжнародними експертами щодо інновацій в аграрній сфері та їх інтеграція в освітній процес. Впродовж програми забезпечувався переклад з польської на українську мову.

Ключові спікери програми:

  • проф., доктор хаб., інж. Марцін Пежиковський ( Лісовий факультет UR);
  • проф., доктор хаб. Мацей Пах (Аграрно-економічний факультет UR );
  • проф., доктор хаб., інж. Роберт Віткович (Факультет розведення та біології тварин UR);
  • проф., доктор хаб., інж. Джоанна Макульська ( Центр ветеринарної медицини UR);
  • проф., доктор хаб., Казімєж Тарасюк ( Центр ветеринарної медицини UR).

Галузеві семінари в рамках стажування «Інновації у вищій аграрній освіті та сталий розвиток сільського господарства Польщі та України»:

  1. екологічна ефективність технічних та технологічних систем сільськогосподарського виробництва;
  2. інновації в агрономії, садівництві, захисті рослин, землеустрої та їх інтеграція в освітній процес;
  3. застосування принципів сталого розвитку у лісовій галузі;
  4. інноваційні технології у галузі екології, захисту навколишнього середовища та їх інтеграція в освітній процес;
  5. сучасні технології у галузях аквакультури і наук про землю;
  6. упровадження досягнень ветеринарної науки під час фахової підготовки майбутніх спеціалістів у закладах вищої освіти України та Польщі;
  7. нововведення у технології розведення, годівлі, виробництва і переробки продукції тваринництва;
  8. підприємництво та менеджмент: виклики і перспективи розвитку.

Із збірником індивідуальних підсумкових робіт учасників стажування, на тему «Інновації у вищій аграрній освіті та сталий розвиток сільського господарства Польщі та України», можна ознайомитись за посиланням: Перейти

Взірець сертифікату та програми стажування:

Сертифікат

Програма Стажування

 

Фотозвіт:

Догори