ІМАНС провів міжнародну конференцію у Тбілісі "Сталий розвиток 2030" | IIASC
Головна » Без категорії » ІМАНС провів міжнародну конференцію у Тбілісі “Сталий розвиток 2030”

ІМАНС провів міжнародну конференцію у Тбілісі “Сталий розвиток 2030”

 2-6 квітня 2017 року у столиці Грузії м. Тбілісі ІМАНС спільно із Тбіліським державним університетом ім. Іване Джавахішвілі провів міжнародну конференцію «Сталий розвиток 2030: економічна, соціальна, екологічна та політична складові».

Конференція є другим етапом проекту ІМАНС з консолідації зусиль та інтеграції інтелектуальних ресурсів в процес сталого розвитку і формування соціального та економічного багатства країн.

Організовуючи та проводячи дану конференцію ІМАНС намагався забезпечити функціонування комунікативної платформи для обміну досвідом та інформацією в академічній та науковій сферах для популяризації принципів соціальної та етичної відповідальності як чинника сталого розвитку суспільства. Учасники конференції зосередили свої наукові доповіді на загальній концепції стосовно необхідності встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь, включаючи їх потребу в безпечному і здоровому довкіллі.

_

13Почесними гостями конференції «Сталий розвиток 2030: економічна, соціальна, екологічна та політична складові» були Нільс Скотт – керівник офісу ООН у Грузії, Давід Адвадзе – представник Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, професор Теімураз Берідзе – декан факультету Економіки і Бізнесу Тбіліського державного університету імені Іване Джавахішвілі. Також, учасники програми мали можливість відвідати  воркшоп, щодо сучасних викликів на шляху до сталого розвитку, що був проведений спеціалістами із Індії доктором Анною Хан та доктором Зіа Таусііф.

_

Конференцію у Тбілісі відвідало більше сорока українських науковців, представників органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади, лідерів громадянського суспільства й бізнес-асоціацій. Кожен успішний міжнародний науковий проект ІМАНС це ще один привід гордитися українськими талантами.

__

Збірник тез за результатами міжнародної конференції у Тбілісі «Сталий розвиток 2030: економічна, соціальна, екологічна та політична складові».

___6-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%96%d1%8f      10

 
Догори